“Veilig Zware Apparaten Transporteren over Trappen: Ontdek de Stairmobil”

“Leer hoe Stairmobil, een essentieel hulpmiddel, veilig zware apparaten tot 140 kg over trappen kan vervoeren. Ontdek de unieke eigenschappen en de rol van Progest in dit baanbrekende project.”

Stairmobil is een onmisbaar hulpmiddel voor het veilig en efficiënt transporteren van zware apparaten of objecten, met een gewicht tot wel 140 kg, over trappen. Of het nu om een rechte trap gaat of een trap met bochten, naar boven of naar beneden, Stairmobil is de perfecte oplossing.

Dit innovatieve apparaat bestaat uit een compacte motorunit met een draagplateau. Dankzij een uniek mechanisch systeem kan Stairmobil vrijwel elke trap op- en afklimmen zonder schade aan te richten. Zelfs de meest uitdagende trappen, zoals vlizotrappen, vormen geen enkel obstakel voor Stairmobil. Het onderscheidende kenmerk van Stairmobil is dat het de enige trappenklimmer is die soepel bochtige en kronkelende trappen aankan. Traditionele trappenklimmers zijn beperkt tot rechte trappen, maar Stairmobil biedt veel meer flexibiliteit.

Op basis van deze unieke kenmerken is Progest een samenwerking aangegaan met Stairmobil. Progest ondersteunt Stairmobil actief bij de verkoop en fungeert als adviseur voor productontwikkeling, afgestemd op de behoeften van de markt. Na jarenlange ontwikkeling trok het Eindhovens Dagblad de aandacht en was geïnteresseerd in het verhaal achter de uitvinder, Wim van den Broek. Samen hebben we een informatief artikel samengesteld over de introductie van Stairmobil op de markt en de rol van Progest in dit opmerkelijke project.

Benieuwd naar het volledige artikel? Klik op onderstaande link om het te lezen:

https://www.ed.nl/son-en-breugel/uitvinder-wim-uit-boekel-krijgt-wasmachine-met-gemak-de-trap-op~a11b57e8/