Bescherm uw idee en uitvinding

PROGEST kan u advies geven en begeleiden als u een patent wilt aanvragen op uw idee. Onze adviseurs weten alles van octrooirecht, merkrecht en modelregistratie. Wij helpen u graag een gedegen aanvraag op te stellen voor uw patent. Wij zorgen ervoor dat het aanvragen snel en soepel verloopt en dat u er niet teveel voor hoeft te betalen. Hiervoor werken wij samen met gediplomeerde octrooigemachtigden. Zij vragen een concurrerende prijs voor het schrijven van een octrooi. Laat anderen er niet met uw uitvinding vandoor gaan. Laat uw idee door de specialisten van PROGEST optimaal beschermen.

Een patent aanvragen op een idee: waarom?

Natuurlijk is een patent aanvragen in de eerste plaats belangrijk om uw uitvinding te beschermen. Maar de voordelen gaan nog veel verder. U kunt uw onderneming ermee laten groeien, u kunt internationale bekendheid verwerven en u stimuleert de innovatie in uw specifieke branche. Weet u nog niet precies wat de juiste weg is voor uw idee? Laat de adviseurs van PROGEST u dan adviseren en begeleiden. Wij denken met u mee. Wij zorgen ervoor dat de vele voordelen die productbescherming te bieden heeft, door en voor u effectief kunnen worden ingezet. Het is tegenwoordig niet verstandig lang te wachten met het aanvragen van een productbescherming. Of dit nou een octrooi, merkrecht of modelregistratie betreft. De wereld beweegt en verandert snel. Ideeën worden snel gedeeld en verspreid. Zorg ervoor dat uw uitvinding pas wereldkundig wordt gemaakt als u het exclusieve recht hierop vastgelegd heeft.

Wat levert een patent u op?

Als u uw product laat beschermen, dan bent u verzekerd van diverse zekerheden. Het maakt dan niet uit of u puur de techniek van uw uitvinding registreert of enkel het design van uw product. Ook als u uitsluitend de naam of het logo van uw product wilt beschermen, heeft u recht op bepaalde zaken. Wilt u een patent aanvragen? Uw uitvinding:

  • Is beschermd tegen kopiëren
  • Kan doorverkocht worden via licenties
  • Maakt u een aantrekkelijke partner voor banken

Behoeft u advies?

Wilt u meer weten over de verschillende vormen van productbescherming? Maak dan een afspraak met de specialisten van PROGEST. Vul ons online contactformulier in. Of laat uw vraag of verzoek bij ons achter door een e-mail te sturen naar info@progest.nl. Bellen kan ook, naar telefoonnummer 040-2927323. PROGEST helpt u graag als u een patent wilt aanvragen op een idee.

Merkregistratie

Patent aanvragen op idee