Patent aanvragen op idee

Patent aanvragen? PROGEST!

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Een patent aanvragen op een idee: waarom?

Natuurlijk is een patent aanvragen in de eerste plaats belangrijk om uw uitvinding te beschermen. Maar de voordelen gaan nog veel verder. U kunt uw onderneming ermee laten groeien en internationale bekendheid verwerven. Weet u nog niet precies wat de juiste weg is voor uw idee? Laat de adviseurs van PROGEST u dan adviseren en begeleiden. Wij denken met u mee. Wij zorgen ervoor dat de vele voordelen die productbescherming te bieden heeft, door en voor u effectief kunnen worden ingezet. Het is tegenwoordig niet verstandig lang te wachten met het aanvragen van een productbescherming. Of dit nou een octrooi of modelregistratie betreft. De wereld beweegt en verandert snel. Ideeën worden snel gedeeld en verspreid. Zorg ervoor dat uw uitvinding pas wereldkundig wordt gemaakt als u het exclusieve recht hierop vastgelegd heeft.

Wat levert een patent u op en wat zijn de kosten?

Als u uw product laat beschermen, dan verkrijgt u diverse zekerheden. Het maakt dan niet uit of u puur de techniek van uw uitvinding registreert of enkel het design van uw product. Wilt u een patent aanvragen? Uw uitvinding:

  • Is beschermd tegen kopiëren
  • Kan doorverkocht worden via licenties
  • Maakt u een aantrekkelijke partner voor banken en investeerders

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Octrooiadvies en begeleiding nodig?

Wenst u meer informatie over productbescherming en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het beschermen van uw idee? Laat u adviseren en begeleiden door de specialisten van PROGEST. Via onderstaande knop komt u in onze ‘Idee Check’ terecht, wanneer u aangeeft dat u een octrooi wil aanvragen bieden wij twee verschillende diensten ter begeleiding. Onze meeste klanten kiezen voor het octrooiadviesgesprek waarin wij u begeleiden naar het succesvol laten opstellen van een octrooi toegespitst op uw idee, uitvinding of innovatie. PROGEST adviseert en begeleidt u graag om uw idee optimaal te beschermen.

Heeft u al een octrooi maar weet u niet hoe nu verder? Via onze ‘Idee Check’ kunt u al de benodigde gegevens achterlaten en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.