Ontdek uw mogelijkheden via een adviesgesprek

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw situatie, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een schriftelijke rapportage van onze bevindingen. Wij weten door onze jarenlange ervaring hoe wij uw idee optimaal kunnen vermarkten tot een groot succes. Neem contact op met PROGEST als u behoefte heeft aan een vakkundig adviesgesprek. De kosten voor een adviesgesprek bedragen € 250 excl. BTW.

Waarover gesproken wordt tijdens een adviesgesprek

Tijdens dit gesprek horen wij graag wat uw idee is. De specialisten van PROGEST werken graag samen met uitvinders die een uniek plan hebben. Heeft u vooraf goede research gepleegd? Is uw uitvinding interessant voor de markt? En heeft u nagedacht over de commerciële haalbaarheid van uw product? Dan inventariseren wij graag wat er zoal mogelijk is en wij daarin voor u kunnen betekenen. Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek.

Plan direct een adviesgesprek

Heeft u behoefte aan een verhelderend adviesgesprek met de specialisten van PROGEST? Maak dan een afspraak met ons door te mailen naar info@progest.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het adviesgesprek in te plannen.

Zwevende lamp van Crealev

Windmanipulatoren van Windsafe

Balanstrainer om kind te leren fietsen

    Wilt u een adviesgesprek aanvragen?


    • Dhr.Mevr.

    • In welke fase bevindt uw project zich* (meerdere antwoorden mogelijk):

    • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.