Adviesgesprek

Hoe wij u kunnen helpen met een advies

“Het traject van het naar de markt brengen van een uitvinding kent vele valkuilen. Bewandel samen met PROGEST het juiste pad.”

De specialisten van PROGEST werken graag samen met uitvinders die een uniek idee hebben. Heeft u vooraf goede research gepleegd? Is uw uitvinding interessant voor de markt? En heeft u nagedacht over de commerciële haalbaarheid van uw product? Dan inventariseren wij graag wat de vervolgstappen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Als u een uitvinding heeft gedaan of een innovatie in handen heeft en niet weet hoe u nu verder moet, dan kunt u hieronder kiezen uit een adviesgesprek bij ons op kantoor of een online beoordeling!

Afspraak inplannen

Ontdek uw mogelijkheden via een adviesgesprek of een online beoordeling

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, doe de ‘Idee Check’ en kom erachter wat de juiste stap voor u is. U kunt bij een van onze adviseurs een adviesgesprek of een online beoordeling aanvragen. In de online beoordeling geven we een omschrijving van de stappen die u kunt nemen om tot een volgende fase te komen. Tijdens het adviesgesprek inventariseren wij uw situatie, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een schriftelijke rapportage van onze bevindingen. Wij weten door onze jarenlange ervaring hoe wij uw idee optimaal kunnen vermarkten tot een groot succes.

Wilt u een advies aanvragen?

Beoordeling per mail:

Wilt u een eerste professionele online beoordeling van uw vinding? Leg uw idee aan ons voor zodat een van onze experts u kan helpen met de eerste stappen in uw uitvinders carrière.

€ 175,- incl. BTW

Adviesgesprek (Meest gekozen):

Niet helemaal zeker wat te doen? Dit kan de meest belangrijke stap zijn in uw uitvinders carrière. Praat onder het genot van een kopje koffie met een van onze experts bij ons op kantoor en bepaal uw volgende stappen.

€ 295,- incl. BTW

Geheimhouding

Alle informatie die u verstrekt aan de medewerkers van PROGEST wordt volledig gedekt door onze geheimhoudingsverklaring. U kunt er zeker van zijn dat we uw informatie nooit zonder uw toestemming, zullen delen met derden, verkopen of openbaar maken.

Waarom PROGEST

Wij hebben enorm veel ervaring met het in de markt zetten van nieuwe ideeën en weten wat nodig is om tot een succesvolle marktintroductie te komen. Wij implementeren een strategische aanpak die octrooi(en), productontwikkeling en het selecteren van de juiste marktpartij combineert om doelstellingen te overtreffen en impactvolle resultaten te bereiken. PROGEST zet zich in om uitvinders te helpen hun uitvindingen op de markt te brengen, innovatie te stimuleren en een positieve impact op de samenleving te hebben.