Maak van uw uitvinding een succes

Als bedrijf, uitvinder of ontwerper wilt u uw idee natuurlijk laten ontwikkelen tot een groot succes. Maar hoe moet dat precies? Vraag advies en begeleiding aan bij de specialisten van PROGEST. Wij helpen al sinds 1999 iedereen met een goed idee om dit tot uitwerking te brengen. Heeft u vragen over het beschermen van uw product? Of over hoe u uw uitvinding het beste kunt laten uitgroeien tot een commercieel succes? Of bent u benieuwd naar hoe u zo voordelig mogelijk uw enkele prototype tot grote massaproductie kunt ontwikkelen? Laat ons u hierover adviseren. Wij helpen u graag uw idee te ontwikkelen.

Uw idee laten ontwikkelen via PROGEST

U wilt uw uitvinding zo goed mogelijk uitwerken en beschermen. Als u dat correct laat doen door onze adviseurs, dan geniet u nog veel meer voordelen dan alleen het bezit van een bekend en beschermd product. Als uw product commercieel een succes wordt, dan ziet u uw onderneming groeien. Omdat u via ons een gedegen octrooirecht, merkrecht en modelregistratie kunt aanvragen, geniet u straks ook van (internationale) bekendheid. Dit kan grote financiële voordelen opleveren. Zowel in de verkoop van uw producten als in de verkoop van licenties. Een ander voordeel is dat u de innovatie enorm stimuleert. Zo levert u een belangrijke ontwikkeling aan de ontwikkeling van uw branche. Kies er dus voor uw uitvinding te laten beoordelen en uitrollen door onze adviseurs. Wij zorgen er samen met u voor dat u straks optimaal geniet van alle mogelijke positieve effecten.

Idee laten ontwikkelen

idee laten ontwikkelen

Het laten uitwerken van een idee: hoe werkt dat?

Is uw uitvinding al uitgewerkt? Heeft u een werkend prototype beschikbaar? En heeft u onderzoek gedaan naar de commerciële haalbaarheid en maakbaarheid van uw product? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken of uw uitvinding verder te ontwikkelen valt. Dit gebeurt volgens de volgende stappen:

  1. Vraag een adviesgesprek bij ons aan
  2. Laat ons uw situatie inventariseren
  3. Maak uw behoeften aan ons duidelijk
  4. Ontvang concrete adviezen van ons
  5. Bekijk de rapportage van onze bevindingen

Mogen wij uw idee ontwikkelen?

Wilt u van uw uitvinding een succes maken? Zet dan de juiste stappen. Begin met het inschakelen van de adviseurs van PROGEST. Benader ons door het online contactformulier in te vullen. Of stuur ons uw gegevens per e-mail via info@progest.nl. Wij gaan hier uiteraard zeer zorgvuldig en discreet mee om. U kunt ook direct een afspraak maken via telefoonnummer 040-2927323. Wij helpen u graag als u uw idee wilt laten ontwikkelen.