Idee laten ontwikkelen

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Uw idee laten ontwikkelen via PROGEST

U wilt uw uitvinding zo goed mogelijk uitwerken en beschermen. Als u dat correct laat doen door onze adviseurs, dan geniet u nog veel meer voordelen dan alleen het bezit van een bekend en beschermd product. Als uw product commercieel een succes wordt, dan ziet u uw onderneming groeien. Omdat u via ons een gedegen octrooirecht en modelregistratie kunt aanvragen, geniet u straks ook van (internationale) bekendheid. Dit kan grote financiële voordelen opleveren. Zowel in de verkoop van uw producten als in de verkoop van licenties. Een ander voordeel is dat u de innovatie enorm stimuleert. Kies er dus voor uw uitvinding te laten beoordelen en uitrollen door onze adviseurs. Wij zorgen er samen met u voor dat u straks optimaal geniet van alle mogelijke positieve effecten.

Het laten uitwerken van een idee: hoe werkt dat?

Is uw uitvinding al uitgewerkt? Heeft u een werkend prototype beschikbaar? En heeft u onderzoek gedaan naar de commerciële haalbaarheid en maakbaarheid van uw product? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken of uw uitvinding verder te ontwikkelen valt. Dit gebeurt volgens de volgende stappen:

  1. Vraag een adviesgesprek bij ons aan
  2. Laat ons uw situatie inventariseren
  3. Maak uw behoeften aan ons duidelijk
  4. Ontvang concrete adviezen van ons
  5. Bekijk de rapportage van onze bevindingen

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Mogen wij uw idee ontwikkelen?

Wilt u van uw uitvinding een succes maken? Zet dan de juiste stappen. Begin met het inschakelen van de adviseurs van PROGEST. Benader ons door het invullen van de ‘Idee Check’, hierdoor ontvangen wij direct de juiste gegevens om zo snel mogelijk met u aan de slag te gaan. Daarnaast ontvangt u direct een advies toegespitst op de fase waarin uw idee, uitvinding, innovatie of start-up zich bevindt. Progest helpt u graag met het verder ontwikkelen van uw innovatie.