Salesondersteuning & participatie

Hoe wij u kunnen helpen gedurende een participatie

Wilt u uw idee of uitvinding uitwerken en vermarkten en zoekt u financiering hiertoe?

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie in ruil voor aandelen, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding in ruil voor een succes fee. Maak een afspraak met de specialisten van PROGEST als u meer wilt weten over onze aanpak in participaties.

Recensies

 • “Begin deze eeuw paste een klant van Progest onze agrarische roosters toe in de architectuur. Vanaf dat moment heeft Progest ons perfect begeleid in de succesvolle lancering van Tribar dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig product binnen onze portfolio.”

  - Gerben Nooyen (directeur) – Nooyen Group
 • “Professioneel ontzorgen… Dat is exact wat PROGEST voor je doet. PROGEST is zeer goed op de hoogte van alle ins en outs rondom marketing en bescherming van intellectueel eigendom. Na een samenwerking van ruim 10 jaar is het vertrouwen nog steeds volledig aanwezig. Dank voor de goede zorgen en het gezamenlijke succes.”

  - P.T. Inventions
 • “Stairmobil Nederland BV werkt al vele jaren samen met Rob van PROGEST. Een goede combinatie om ons product, de Stairmobil, bij geïnteresseerden te promoten.De aanvragen van klanten komen op kantoor van PROGEST binnen en de opvolging daarvan wordt door PROGEST met mij afgestemd en heb daar goede ervaring mee.”

  - Wim van de Broek – Stairmobil Nederland
 • “PROGEST ervaar ik als betrouwbaar; mijn contactpersoon Rob heeft inzicht in de processen die er zijn; hij denkt en handelt strategisch, biedt overzicht, denkt mee vooruit; hij overlegt en neemt de nodige zakelijke verantwoordelijkheid hem toebedeeld. Rob toont een persoonlijke betrokkenheid en heeft voor mij op de juiste momenten humor. Werken met PROGEST voelt als een samenspel vanaf het begin.”

  - Tis Ernst – Led It be

Werkwijze van participaties

Als u uw vinding wilt voorleggen voor eventuele participaties, dan verzoeken wij u ons een beknopt businessplan toe te sturen. Wij beoordelen deze direct. U bepaalt zelf welke vorm van samenwerking het beste bij u en uw uitvinding, product of idee past. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een participatie. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een mogelijke participatie? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaande knop.

Geheimhouding

Alle informatie die u verstrekt aan de medewerkers van PROGEST wordt volledig gedekt door onze geheimhoudingsverklaring. U kunt er zeker van zijn dat we uw informatie nooit zonder uw toestemming, zullen delen met derden, verkopen of openbaar maken.

Waarom PROGEST

Wij hebben enorm veel ervaring met het in de markt zetten van nieuwe ideeën en weten wat nodig is om tot een succesvolle marktintroductie te komen. Wij implementeren een strategische aanpak die octrooi(en), productontwikkeling en het selecteren van de juiste marktpartij combineert om doelstellingen te overtreffen en impactvolle resultaten te bereiken. PROGEST zet zich in om uitvinders te helpen hun uitvindingen op de markt te brengen, innovatie te stimuleren en een positieve impact op de samenleving te hebben.

PROJECTEN

Ons team heeft goed werk geleverd de afgelopen jaren voor onze klanten. Hierbij een aantal innovaties die wij succesvol naar de markt hebben gebracht..