Idee verkopen aan een bedrijf

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Uw idee laten verkopen door PROGEST

Wanneer u uw uitvinding wilt verkopen aan een bedrijf, kan PROGEST u daarbij helpen. Bij PROGEST kunt u als bedrijf of uitvinder terecht voor advies op het gebied van het commercialiseren van uw uitvinding. Tevens adviseren wij u over de weg die aflegt kan worden wanneer u een product op de markt wilt zetten. Tijdens een gesprek inventariseren wij uw situatie en zetten uw wensen op papier. Op basis daarvan voorzien wij u van concrete adviezen. U ontvangt ook een schriftelijke rapportage met daarin onze bevindingen over uw ideeën. Maar voordat wij daadwerkelijk aan de slag kunnen gaan, moet u ervoor zorgen dat er een aantal zaken op orde zijn. Wij zetten ze voor u op een rij.

Voorwaarden voor het verkopen van uw uitvinding

Wanneer u uw uitvinding wilt vermarkten, moet het voldoen aan een aantal voorwaarden. Hier moet u op letten:

  • De uitvinding moet nuttig en functioneel zijn
  • Het product moet voldoen aan de eisen voor milieu, comfort en veiligheid
  • Het moet zich positief onderscheiden van bestaande producten
  • De technische aspecten moeten in orde zijn
  • De uitwerking van een prototype is een pluspunt

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Neem contact met ons op

Wilt u een idee verkopen via PROGEST? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen in de fase waarin uw idee of innovatie zich bevindt? Via onderstaande knop kunt u een algemeen adviesgesprek inplannen. Wij adviseren u hierin graag over de mogelijkheden tot marktintroductie en onze manier van werken. Wij hopen dan ook dat u uw idee wilt verkopen via ons bedrijf!