Een idee verkopen aan een bedrijf? PROGEST helpt

Wilt u uw uitvinding of idee verkopen aan een bedrijf? Maak dan kennis met PROGEST. PROGEST is in 1999 opgericht door Rob Erkelens. Wij richten ons volledig op bedrijven met innovatieve ideeën, uitvinders en ontwerpers. Wanneer u een uitvinder bent met een goed idee, komt het vaak voor dat u niet de knowhow heeft uw product daadwerkelijk op de markt te brengen en te verkopen. Uw uitvinding verkopen aan een bedrijf die uw product kan vermarkten, is in zo’n situatie een verstandige keuze. Wij bij PROGEST kunnen u daar mee helpen. U kunt met ieder idee bij ons terecht, zowel toegepast op de zakelijke als de consumentenmarkt. Bent u een uitvinder of een bedrijf die op zoek is naar een partner die u kan begeleiden tijdens het proces van het vermarkten van uw product? Neem dan contact op met PROGEST, of lees verder over onze manier van werken.

Hulp bij uitvinding

Uw idee laten verkopen door PROGEST

Wanneer u uw uitvinding wilt verkopen aan een bedrijf, draait het voornamelijk om het advies dat zij u kunnen geven. Bij PROGEST kunt u als bedrijf of uitvinder terecht voor advies op het gebied van octrooien en modelrechten. Tevens kunnen wij meer vertellen over de weg die u kunt afleggen wanneer u een product op de markt wilt zetten. Tijdens een gesprek inventariseren wij uw situatie en zetten uw wensen op papier. Op basis daarvan voorzien wij u van concrete adviezen. U ontvangt ook een schriftelijke rapportage met daarin onze bevindingen over uw ideeën. Maar voordat wij daadwerkelijk aan de slag kunnen gaan, moet u ervoor zorgen dat er een aantal zaken op orde zijn. Wij zetten ze voor u op een rij.

Voorwaarden voor het verkopen van uw uitvinding

Wanneer u uw uitvinding wilt vermarkten, moet het voldoen aan een aantal voorwaarden. Hier moet u op letten:

  • De uitvinding moet nuttig en functioneel zijn
  • Het product moet voldoen aan de eisen voor milieu, comfort en veiligheid
  • Het moet zich positief onderscheiden van bestaande producten
  • De technische aspecten moeten in orde zijn
  • De uitwerking van een prototype is een pluspunt

idee verkopen aan een bedrijf

Neem contact met ons op

Wilt u een idee verkopen aan PROGEST? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op door ons te bellen via 040-2927323. Mailen is mogelijk naar info@progest.nl. Wij vertellen u graag meer over onze manier van werken. Wij hopen dan ook dat u uw idee wilt verkopen aan ons bedrijf!