Waar staan wij voor?

Als innovatiemakelaar kiest PROGEST ervoor zich te richten op projecten die goed zijn voor mens en milieu. Om te bepalen of uw project aan dergelijke criteria voldoet, gebruiken we de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen die de Verenigde Naties hebben geformuleerd. De projecten die wij uitvoeren hebben een grote impact op de toekomst. Daarom worden de tijd en kennis van ons bedrijf het beste gebruikt om oplossingen te ontwikkelen voor de grote uitdagingen van deze tijd. Daarnaast willen wij als PROGEST alle uitvinders in elke ontwikkelingsfase van zijn of haar idee van dienst kunnen zijn. Door ons uitgebreide pakket aan diensten maken wij dit mogelijk en dragen we bij aan een wereld van innovatie.

ONZE MISSIE

Maak van uw idee een succes: Onze missie is om uitvinders in elke fase van hun innovatietraject te ondersteunen. Door deskundige begeleiding, diensten en hulpmiddelen stellen wij uitvinders in staat hun ideeën te verfijnen, intellectuele eigendom te beschermen en het idee klaar te stomen voor een succesvolle marktintroductie. Daarnaast zetten wij ons in om uitvinders te helpen hun uitvindingen op de markt te brengen, innovatie te stimuleren en een positieve impact op de samenleving te hebben.

ONZE VISIE

Empowering inventors, shaping tomorrow: Onze visie is uitvinders in staat stellen de toekomst vorm te geven met hun baanbrekende ideeën. Wij willen de toonaangevende innovatiepartner zijn en uitvinders de middelen, kennis en ondersteuning bieden om hun uitvindingen met succes op de markt te brengen. Onze visie is een wereld te creëren waarin uitvindingen die echte problemen oplossen gekoesterd, beschermd en gecommercialiseerd worden, waardoor vooruitgang wordt gestimuleerd en een blijvende impact op de samenleving wordt gemaakt.

ONZE WERKWIJZE

De experts van PROGEST richten zich op innovatieve bedrijven, uitvinders en innovators en helpen bij het vermarkten van innovaties. Wij zijn er om succesvol uw idee in de markt te lanceren! Als een toonaangevende innovatiemakelaar, weten we wat nodig is om resultaat te behalen. Dankzij onze bewezen, geïntegreerde strategieën hebben we producten op de markt gebracht met een explosief resultaat.

Waarom PROGEST?

Enorme ervaring en expertise

We hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model

Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en geïntegreerde aanpak

Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten

Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen toe te passen.

Kennis

Onze kennis is niet alleen de vercommercialisering maar ook de technische analyse van uw idee.

Patent

Onze strategische begeleiding zorgt ervoor dat uw intellectueel eigendom optimaal beschermd wordt gedurende het volledige proces.

Investering

Investeringen worden in acht genomen, zodat kosten zo laag mogelijk worden gehouden voorafgaand aan de marktintroductie.

Netwerk

Ons grote netwerk van marktpartijen, producenten en productontwikkelaars kan worden ingezet.

ONS TEAM

Rob Erkelens MBA

Founding Partner

drs. Dick Tijssen

Partner

Floris Erkelens MSc

Innovation Developer