Innovatiemakelaar

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Functioneel en onderscheidend

Denkt u dat uw uitvinding de markt op kan? Dan helpen wij u hier als innovatiemakelaar graag bij. Uw uitvinding moet daarbij wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De uitvinding moet namelijk functioneel zijn. Hierbij spelen aspecten als veiligheid, milieu en comfort een zeer belangrijke rol. Daarnaast moet de uitvinding zich ook op een positieve manier kunnen onderscheiden ten opzichte van reeds bestaande producten. Bij voorkeur is uw uitvinding geoctrooieerd of octrooieerbaar.

Een uitstekende samenwerkingspartner

Als innovatiemakelaar richt PROGEST zich volledig op innovatieve bedrijven, innovators en uitvinders. De ideeën en innovaties die worden vermarkt lopen sterk uit een. Ze worden toegepast in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Bent u een uitvinder met een uitvinding waar potentie in zit? Dan bespreken wij graag met u de mogelijke vormen van samenwerking. Ten eerste kunnen we u helpen bij het vinden van een geschikte marktpartij of fabrikant. Ten tweede kunnen we ook de uitvinding zelfstandig of in samenwerking met u als uitvinder in de markt zetten. Welke vorm van samenwerking we met u aangaan, is mede afhankelijk van uw wensen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Voordelen van een octrooi

Wilt u het alleenrecht op uw uitvinding? Dan is octrooi noodzakelijk. Hiermee verbiedt u namelijk dat concurrenten uw kennis en ideeën kopiëren, verspreiden of toepassen. Als innovatiemakelaar kunnen wij u helpen een correcte octrooiaanvraag op te stellen. Octrooi biedt verschillende voordelen:

  • U heeft zeggenschap over uw uitvinding
  • U kunt extra winst maken via uw octrooi
  • U heeft een overwicht op de markt
  • U bent onafhankelijk van afnemers
  • U geniet een aansluiting tussen het aanbod en de markt

Schakel de innovatiemakelaar van PROGEST in

Wilt u ook starten met het ontwikkelen van uw idee, uitvinding of innovatie? Schakel dan vandaag nog de kennismakelaar van PROGEST in om u te helpen uw product op de markt te brengen. Benader ons door het invullen van de ‘Idee Check’, hierdoor ontvangen wij direct de juiste gegevens om zo snel mogelijk met u aan de slag te gaan. U ontvangt direct een advies over de te nemen vervolgstap toegespitst op de fase waarin uw idee, uitvinding, innovatie of start-up zich in bevindt. Progest helpt u graag met het verder ontwikkelen van uw innovatie!