De kennismakelaar van PROGEST

Heeft u een goed idee dat u op de markt wilt brengen? Als kennismakelaar kan PROGEST helpen als bemiddelaar tussen kennis bezittende en kennis vragende partijen. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om een uitvinder met een goed idee te helpen een product daadwerkelijk succesvol in de markt te zetten. Bent u op zoek naar een uitstekende partner bij het vermarkten van uw uitvinding of ontwerp? Schakel de kennismakelaar van PROGEST in om van uw project een succes te maken!

Hulp bij uitvinding

Functioneel en onderscheidend

Denkt u dat u uw uitvinding de markt op kan? Dan helpen wij u hier als kennismakelaar graag bij. Uw uitvinding moet daarbij wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De uitvinding moet namelijk functioneel zijn. Hierbij spelen aspecten als veiligheid, milieu en comfort een zeer belangrijke rol. Daarnaast moet de uitvinding zich ook op een positieve manier kunnen onderscheiden ten opzichte van reeds bestaande producten. Bij voorkeur is uw uitvinding geoctrooieerd of octrooieerbaar.

Een uitstekende samenwerkingspartner

Als kennismakelaar richt PROGEST zich volledig op innovatieve bedrijven, ontwerpers en uitvinders. De ideeën en ontwerpen die worden vermarkt lopen sterk uit een. Ze worden toegepast in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Bent u een uitvinder met een uitvinding waar potentie in zit? Dan bespreken wij graag met u de mogelijke vormen van samenwerking. Ten eerste kunnen we u helpen bij het vinden van een geschikte marktpartij of fabrikant. Ten tweede kunnen we ook de uitvinding zelfstandig of in samenwerking met u als uitvinder in de markt zetten. Welke vorm van samenwerking we met u aangaan, is mede afhankelijk van uw wensen.

Voordelen van een octrooi

Wilt u het alleenrecht op uw uitvinding? Dan is octrooi noodzakelijk. Hiermee verbiedt u namelijk dat concurrenten uw kennis en ideeën kopiëren, verspreiden of toepassen. Als kennismakelaar kunnen wij u helpen een correcte octrooiaanvraag op te stellen. Octrooi biedt verschillende voordelen:

  • U heeft zeggenschap over uw uitvinding
  • U kunt extra winst maken via uw octrooi
  • U heeft een overwicht op de markt (bij een exclusieve licentie)
  • U bent onafhankelijk van afnemers (bij een niet-exclusieve licentie
  • U geniet een aansluiting tussen het aanbod en de markt (bij een open licentie)

idee verkopen aan een bedrijf

Schakel de kennismakelaar van PROGEST in

Wilt u ook starten met het ontwikkelen van uw idee, uitvinding of ontwerp? Schakel dan vandaag nog de kennismakelaar van PROGEST in om u te helpen uw product op de markt te brengen. U kunt zowel telefonisch als per mail een afspraak met ons maken. Bel naar 040-2927323 of stuur ons een mail via info@progest.nl. Het is ook mogelijk om uw vraag of verzoek bij ons achter te laten via het online contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.