Uitvinding uitwerken

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Een uitvinding uitwerken gaat als volgt

Elk idee dat ingezonden wordt, toetsen wij. Zo moet elk idee nuttig en functioneel zijn. Ook aspecten als milieu, veiligheid en comfort spelen een belangrijke rol. Daarnaast moet de uitvinding zich positief onderscheiden van andere, reeds bestaande producten. Ook de technische kant wordt uitvoerig bekeken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de maakbaarheid? PROGEST gaat voor kwaliteit, unieke producten en commerciële haalbaarheid. Ideeën die alleen nog in uw hoofd afspelen, interesseren ons daarom (nog) niet. Pas als u kunt aantonen dat uw product voldoet aan bovenstaande aspecten, kunnen wij met u om de tafel. Wij willen een werkend prototype zien. Dan kunnen wij ons vervolgens volledig richten op het uitwerken ervan. Voor u is het prettig om te weten dat wij een ‘no cure, no pay’-werkwijze hanteren. Na de beoordeling betaalt u ons pas voor onze werkzaamheden als u daadwerkelijk financieel resultaat boekt.

Het stappenplan van het uitwerken van een uitvinding

Heeft u een uitvinding bedacht, maar weet u niet hoe u nu verder moet? Laat ons u helpen bij het uitwerken. Dit project begint met het volgende stappenplan:

  1. U vraagt een adviesgesprek bij ons aan
  2. Wij inventariseren uw situatie
  3. Wij brengen uw behoeften in kaart
  4. Wij bieden u concrete adviezen
  5. U ontvangt een rapportage van onze bevindingen

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Interesse in ons advies?

Wilt u van uw uitvinding een succes maken? Zet dan de juiste stappen. Begin met het inschakelen van de adviseurs van PROGEST. Benader ons door het invullen van de ‘Idee Check’, hierdoor ontvangen wij direct de juiste gegevens om zo snel mogelijk met u aan de slag te gaan. U ontvangt direct een advies over de te nemen vervolgstap toegespitst op de fase waarin uw idee, uitvinding, innovatie of start-up zich in bevindt. Progest helpt u graag met het verder ontwikkelen van uw innovatie!