Hulp bij uitvinding

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

WIE IS PROGEST?

PROGEST helpt uitvinders hun producten succesvol naar de markt te brengen

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe innovatieve producten succesvol naar de markt te brengen. Van octrooiaanvraag en productontwikkeling tot verstrekken van licenties en productlancering, wij maken gebruik van onze diepgaande expertise en bewezen formule van marktbenadering om alle processen te coördineren zodat resultaten behaald worden. Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe gaan we na de intake aan de slag met uw uitvinding!

Wij bieden u begeleiding bij de ontwikkeling van uw uitvinding

Wat van groot belang is bij de uitvinding, is dat het idee uniek moet zijn. Het mag niet op een bestaand product lijken, en het moet nuttig en functioneel zijn. Onderscheiden van de andere producten: daar draait het om. Wij kunnen u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot innovatie. Wij zijn geïnteresseerd in uitvinders die een goed doordacht idee hebben. Er moet goede research zijn gedaan, en u moet ook na hebben gedacht over de commerciële haalbaarheid van de uitvinding. Heeft u dit gedaan? Neem dan contact op voor een beoordeling.

Het verloop van uw uitvinding

Tijdens een beoordeling per e-mail of een oriënterend gesprek wordt uw uitvinding nader onderzocht en kijken wij samen naar een mogelijke vorm van samenwerken. Wij kunnen u hulp bieden in de volgende diensten:

  • Octrooiadvies geven
  • De ontwikkeling van idee, innovatie tot product
  • Een geschikte fabrikant of marktpartij vinden
  • Helpen bij de onderhandelingen en de contracten
  • Het op de markt brengen van uw product

Voor de beste uitwerking van uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Gerealiseerde projecten met onze hulp

Al vele uitvinders zijn u voorgegaan. Zo hebben wij onder andere de volgende ideeën tot een eindresultaat gerealiseerd:

  • Shirtmeister
  • Raimond
  • Akoestische vloerisolatie
  • De CO2 indicator
  • Stairmobil

Wilt u meer van de gerealiseerde innovaties zien? Kijk dan gerust verder op onze projecten pagina.

Schakel PROGEST in

Heeft u een idee, uitvinding, innovatie of start-up maar u weet niet hoe u verder moet om (commercieel) succes te behalen? Neem dan contact met ons op via de ‘Idee Check’. Op basis van de fase waarin u zich bevindt geeft ons contactformulier de beste volgende stap aan waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor de juiste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.