Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u hulp bij uw uitvinding bieden. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

Wij bieden u hulp bij uw uitvinding

Wat van groot belang is bij de uitvinding, is dat het idee uniek moet zijn. Het mag niet op een bestaand product lijken, en het moet nuttig en functioneel zijn. Onderscheiden van de andere producten: daar draait het om. Wij kunnen u hulp bieden om uw idee uit te werken. Wij zijn geïnteresseerd in uitvinders die een goed doordacht idee hebben. Er moet goede research zijn gedaan, en u moet ook na hebben gedacht over de commerciële haalbaarheid van de uitvinding. Heeft u dit gedaan? Neem dan contact op voor een gesprek.

Het verloop van uw uitvinding

Tijdens een oriënterend gesprek wordt uw uitvinding besproken en kijken wij samen naar een mogelijke vorm van samenwerken. Wij kunnen u hulp bieden in de volgende diensten:

  • Een geschikte fabrikant of marktpartij vinden
  • Helpen bij de onderhandelingen en de contracten
  • Octrooiadvies geven
  • Het op de markt brengen van uw product

Voor de beste uitwerking van uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

Gerealiseerde projecten met onze hulp

Al vele uitvinders zijn u voorgegaan. Zo hebben wij onder andere de volgende ideeën tot een eindresultaat gerealiseerd:

   • Rolstoelrem
   • Zonne Energie Pan
   • Akoestische vloerisolatie
   • De CO2 indicator
   • Papieren paperclip

Wilt u meer van de gerealiseerde ideeën zien? Kijk dan gerust verder op de website.

Idee vermarkten - Deurklem

Schakel PROGEST in

Wilt u meer weten over onze diensten? Of overweegt u onze hulp? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 040-2927323, of via de e-mail op info@progest.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Voor de juiste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.