Samenwerking

Hoe wij u kunnen helpen met uitlicenseren

Op een veilige manier een deal sluiten voor uw idee met de juiste marktpartij.

Tijdens een oriënterend gesprek met de uitvinder wordt de uitvinding inhoudelijk besproken, evenals de mogelijke vormen van samenwerking. PROGEST onderscheidt de volgende vormen van samenwerking.

PROGEST helpt door een geschikte marktpartij of fabrikant te vinden. De ervaring leert dat marktpartijen meer openstaan voor innovaties door tussenkomst van PROGEST. Door een grondige technische en commerciële analyse te maken van de mogelijkheden van de uitvinding en de beste marktpartij te selecteren wordt getracht een (licentie)contract af te sluiten. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met de uitvinder. PROGEST voert de onderhandelingen, stelt de contracten op en voert -indien nodig- controles uit op het naleven van het contract.

PROGEST zet de uitvinding zelfstandig of in samenwerking met de uitvinder in de markt. Deze wijze van vermarkten komt het meest voor bij uitvindingen waarbij de markt relatief klein en specialistisch is. De vorm van samenwerken hangt sterk af van de wens van de uitvinder en de mogelijkheden binnen PROGEST. Bij een goed gevoel van beide kanten doet PROGEST een voorstel voor samenwerking. Dit betreft een overeenkomst waarin diverse afspraken zijn vastgelegd. Wederzijds vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Zodra de uitvinder hiermee akkoord gaat, gaat de samenwerking van start.

Recensies

 • “Ik ben erg tevreden over de samenwerking met PROGEST met als contactpersoon Rob. PROGEST is een betrouwbare en ervaren partner die altijd bereid is om mee te denken en te adviseren waar nodig. Ik raad zeker aan om met PROGEST samen te werken. Ik kijk in ieder geval terug op een geslaagde samenwerking en hoop in de toekomst nog vaker met hen te kunnen samenwerken.”

  - Haydar Sahin – Autolocksmith
 • “Gedurende 3 jaar werken we zeer nauw samen om onze uitvinding op een correcte manier over te dragen aan de meest professionele speler in ons vakgebied. Deze samenwerking verloopt vanaf de eerste dag uiterst nauwgezet en heel aangenaam. Rob is een expert in zijn vak en je kan ten allen tijde steunen op zijn brede kennis.”

  - Ingrid Van de Weyer-De Witte – Carmel
 • “Met PROGEST vonden wij een partner die niet alleen zei dat hij naast ons stond, maar het ook dééd. En dat altijd is blijven doen, op een fijne, aangenaam persoonlijke en toch zakelijke manier.”

  - Leon Lauwers – Smesh
 • “Progest heb ik leren kennen als een professionele en plezierige partij die weet hoe je de juiste partij vindt voor een uitvinding, die luistert naar de wensen van de uitvinder, maar tegelijkertijd ook realistisch is over de potentie ervan. Betrokken, kundig en met een groot netwerk. Een partij die ik graag aanraad.”

  - Jasper Baggerman

Idee Check

Heeft u de ‘Idee Check’ al gedaan om te bepalen wat de juiste volgende stap voor u is? Zo niet, doe hem nu via de knop hieronder!

Indien u al een octrooi heeft voor uw innovatie dan kunt u ook de ‘Idee Check’ invullen en komt u automatisch op het juiste advies uit voor uw situatie. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Geheimhouding

Alle informatie die u verstrekt aan de medewerkers van PROGEST wordt volledig gedekt door onze geheimhoudingsverklaring. U kunt er zeker van zijn dat we uw informatie nooit zonder uw toestemming, zullen delen met derden, verkopen of openbaar maken.

Waarom PROGEST

Wij hebben enorm veel ervaring met het in de markt zetten van nieuwe ideeën en weten wat nodig is om tot een succesvolle marktintroductie te komen. Wij implementeren een strategische aanpak die octrooi(en), productontwikkeling en het selecteren van de juiste marktpartij combineert om doelstellingen te overtreffen en impactvolle resultaten te bereiken. PROGEST zet zich in om uitvinders te helpen hun uitvindingen op de markt te brengen, innovatie te stimuleren en een positieve impact op de samenleving te hebben.

PROJECTEN

Ons team heeft goed werk geleverd de afgelopen jaren voor onze klanten. Hierbij een aantal innovaties die wij succesvol naar de markt hebben gebracht..