U wilt een business case maken

Heeft u een idee en wilt u hier een business case van maken? Schakel dan de hulp in van PROGEST. PROGEST is opgericht in 1999 en is sindsdien al jaren bezig met het realiseren van innovatieve producten op de markt. U kunt bij ons terecht met zeer uiteenlopende producten, die zowel kunnen worden geproduceerd voor de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Wij kunnen voor u een business case realiseren, waardoor u weet wat u kunt verwachten. Heeft u behoefte aan het realiseren van een business case? Wij helpen u graag. Lees verder als u meer te weten wilt komen over het maken van een gedegen plan. Ook kunt u direct contact opnemen voor bijvoorbeeld een adviesgesprek.

Hoe gaan wij te werk bij een business case?

Wanneer u een product heeft dat u op de markt wilt zetten, is het belangrijk dat u een business case maakt. Veel uitvinders of bedrijven hebben niet de knowhow voor de realisatie hiervan. Gelukkig weten wij bij PROGEST hoe wij die het beste kunnen maken. Bij een business case draait het om het in zicht brengen van de kosten en opbrengsten van het project. Daarnaast worden mogelijke knelpunten in kaart gebracht. Wij maken een inschatting van de haalbaarheid, de looptijd en de complexiteit van het op de markt brengen van uw uitvinding. Wilt u naast een business case maken, ook advies op het gebied van octrooien of modelrecht? Dan kunt u ook terecht bij PROGEST. Voordat wij u verder helpen bij uw project, moet u een aantal punten in ogenschouw nemen. Wij werken ze voor u uit.

Business case maken

Business case maken

5 punten waar u op moet letten

Wij geven u hier vijf punten waar u op moet letten voordat u een plan door ons laat maken. Uw uitvinding moet:

  • Een goed verhaal hebben en nuttig en functioneel zijn
  • Voldoen aan de eisen voor milieu, comfort en veiligheid
  • Zich kunnen onderscheiden van andere producten
  • Op technisch vlak in orde zijn
  • Bij voorkeur uitgewerkt zijn in een prototype

Maak een afspraak voor een business case

Meer weten over onze manier van werken? Of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek? Dan kunt u ons bellen via 040-2927323. Verder kunt u ons ook mailen naar info@progest.nl. Wij staan u graag bij met hulp en advies. Wij willen dan ook graag een business case voor u maken!