Business case maken

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u hulp bij uw uitvinding bieden. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Hoe gaan wij te werk bij een business case?

Wanneer u een product heeft dat u op de markt wilt zetten, is het belangrijk dat u een business case maakt. Veel uitvinders of bedrijven hebben niet de knowhow voor de realisatie hiervan. Gelukkig weten wij bij PROGEST hoe wij die het beste kunnen maken. Bij een business case draait het om het in zicht brengen van de kosten en opbrengsten van het project. Daarnaast worden mogelijke knelpunten in kaart gebracht. Wij maken een inschatting van de haalbaarheid, de looptijd en de complexiteit van het op de markt brengen van uw uitvinding. Wilt u naast een business case maken, ook advies op het gebied van octrooien of modelrecht? Dan kunt u ook terecht bij PROGEST. Voordat wij u verder helpen bij uw project, moet u een aantal punten in ogenschouw nemen. Wij werken ze voor u uit.

5 punten waar u op moet letten

Wij geven u hier vijf punten waar u op moet letten voordat u een plan door ons laat maken. Uw uitvinding moet:

  • Een goed verhaal hebben en nuttig en functioneel zijn
  • Voldoen aan de eisen voor milieu, comfort en veiligheid
  • Zich kunnen onderscheiden van andere producten
  • Op technisch vlak in orde zijn
  • Bij voorkeur uitgewerkt zijn in een prototype

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Maak een afspraak voor een business case

Wilt u een business case laten ontwikkelen door Progest? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen in de fase waarin uw idee of innovatie zich bevindt? Via onderstaande knop kunt een adviesgesprek inplannen die past bij uw situatie. Wij adviseren u hierin graag over de mogelijkheden tot marktintroductie en onze manier van werken. Wij willen dan ook graag een business case voor u maken!