Van idee naar product

Van uw idee maken wij een product

PROGEST kan u begeleiden bij het ontwikkelen van uw idee tot een product. Het is een lange weg om van idee, naar concept naar een goed product te gaan. Wij zorgen ervoor dat er voor u op de weg zo min mogelijk obstakels liggen, en bieden u onze hulp. Onze mensen hebben al jaren ervaring met bijzondere uitvindingen op de markt brengen en weten wat de valkuilen zijn. Deze gaan we voor u uit de weg. Voor de beste hulp bij uw uitvinding, bent u bij PROGEST aan het juiste adres.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?

Enorme ervaring en expertise. Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

Bewezen formule gedreven model. Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

Gecoördineerde en integreerde aanpak. Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure, no pay’ principe.

Succesvolle resultaten. Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Van een idee naar een product: hoe dan?

Voordat u uw idee uit kunt rollen tot een geslaagd product, moet u eerst enkele zaken zeker stellen. Het is dan ook belangrijk om grondig onderzoek te doen naar uw uitvinding voordat u ons benadert voor advies. Zo zijn wij erg benieuwd naar de haalbaarheid van uw product. En heeft u al research gedaan naar de commerciële waarde van uw uitvinding? Al deze resultaten ontvangen wij graag helder en uitvoerig op ons kantoor. Uiteraard gaan wij hier zeer discreet en zorgvuldig mee om. Zodra wij van mening zijn dat uw idee klaar is voor verdere beoordeling, nodigen wij u graag uit voor een gesprek.

Zo beoordelen wij uw product

U begrijpt, wij beoordelen uw idee pas als dit is uitgewerkt tot een daadwerkelijk tastbaar concept. Graag zien wij daarom ook een werkend prototype. In onze beoordeling nemen we alle aspecten mee. Zo kijken wij naar het milieu, maar ook naar de veiligheid en het comfort van uw uitvinding. Uw uitvinding moet zich positief onderscheiden van andere producten. U begrijpt, wij zijn selectief in onze aanpak. Dit ziet u terug in onze ‘no cure, no pay’-werkwijze. Na de beoordeling betaalt u ons pas voor ons werk als u financieel resultaat boekt.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Maak van uw product een succes in 5 stappen

Laat door PROGEST controleren of en hoe uw uitvinding uitgerold kan worden tot een (commercieel) succes aan de hand van de volgende stappen:

  1. Plan een adviesgesprek met ons
  2. Laat ons uw situatie inventariseren
  3. Deel met ons uw wensen/behoeften
  4. Luister naar onze concrete adviezen
  5. Lees de rapportage van onze bevindingen

Laat ons uw idee verder ontwikkelen

Bent u benieuwd naar hoe PROGEST u kan helpen bij de productontwikkeling? Benader ons door het invullen van de ‘Idee Check’, hierdoor ontvangen wij direct de juiste gegevens om zo snel mogelijk met u aan de slag te gaan. U ontvangt direct een advies over de te nemen vervolgstap toegespitst op de fase waarin uw idee, uitvinding, innovatie of start-up zich in bevindt. Progest helpt u graag met het verder ontwikkelen van uw innovatie.