Laat uw product slagen

U wilt van uw idee naar een product. Maar hoe moet dat? Waar moet u rekening mee houden? Hoe zorgt u ervoor dat u uw uitvinding voldoende is beschermd? En welke stappen moet u zetten om uw product uit te kunnen rollen tot een commercieel succes? Laat uw idee beoordelen door de adviseurs van PROGEST. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden en opties zijn. Hierbij houden wij uw situatie, wensen en mogelijkheden centraal. PROGEST helpt al sinds 1999 bedrijven, uitvinders en ontwerpers aan de juiste basis voor hun uitvindingen. Wij adviseren u graag hoe van een idee naar een product te gaan.

Van een idee naar een product: hoe dan?

Voordat u uw idee uit kunt rollen tot een geslaagd product, moet u eerst enkele zaken zeker stellen. Het is dan ook belangrijk om grondig onderzoek te doen naar uw uitvinding voordat u ons benadert voor advies. Zo zijn wij erg benieuwd naar de haalbaarheid van uw product. En heeft u al research gedaan naar de commerciële waarde van uw uitvinding? Al deze resultaten ontvangen wij graag helder en uitvoerig op ons kantoor. Uiteraard gaan wij hier zeer discreet en zorgvuldig mee om. Zodra wij van mening zijn dat uw idee klaar is voor beoordeling, nodigen wij u graag uit voor een gesprek.

Van idee naar product

Zo beoordelen wij uw product

U begrijpt, wij beoordelen uw idee pas als dit is uitgewerkt tot een daadwerkelijk tastbaar concept. Graag zien wij daarom ook een werkend prototype. In onze beoordeling nemen we alle aspecten mee. Zo kijken wij naar het milieu, maar ook naar de veiligheid en het comfort van uw uitvinding. Uw uitvinding moet zich positief onderscheiden van andere producten. U begrijpt, wij zijn selectief in onze aanpak. Dit ziet u terug in onze ‘no cure no pay’-werkwijze. U betaalt ons pas voor ons werk als u financieel resultaat boekt.

Maak van uw product een succes in 5 stappen

Laat door PROGEST controleren of en hoe uw uitvinding uitgerold kan worden tot een (commercieel) succes aan de hand van de volgende stappen:

  1. Plan een adviesgesprek met ons
  2. Laat ons uw situatie inventariseren
  3. Deel met ons uw wensen/behoeften
  4. Luister naar onze concrete adviezen
  5. Lees de rapportage van onze bevindingen

Laat ons uw idee weten

Interesse in onze diensten? Laat uw gegevens dan achter op ons online contactformulier. U mag uw vragen en wensen ook mailen naar e-mailadres info@progest.nl. Telefonisch zijn we te bereiken via 040-2927323. PROGEST helpt u graag van een idee naar een product te gaan.