Behoefte aan modelrechtadvies om uw product te beschermen?

Om uw ontwerp exclusief te houden, is het verstandig eerst modelrechtadvies in te winnen bij PROGEST. Wij informeren u uitvoerig over de mogelijkheden van modelregistratie. U voorkomt hiermee dat anderen uw idee kopiëren of namaken. Hierbij gaat het vooral om het ontwerp en het uiterlijk van uw uitvinding. De ontwerpen (tekeningen, modellen) van uw product worden dan geregistreerd en vastgelegd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). Maak een afspraak met de specialisten van PROGEST voor modelrechtadvies.

Waar wij modelrechtadvies over geven

Volgens de wet wordt een ontwerp als een model beschouwd als het nieuw is en een eigen karakter heeft. Bent u ervan overtuigd dat uw ontwerp aan deze eisen voldoet? Dan kunt u een modelregistratie aanvragen. Wenst u eerst wat specifiek modelrechtadvies? Schakel dan PROGEST daarvoor in. Wij adviseren u graag over het verschil tussen twee- en driedimensionale modellen. Ook lichten wij u toe dat de modelregistratie alleen het uiterlijk van een ontwerp vastlegt en niet de technische werking. De werking van het product komt onder het octrooirecht te vallen. Naast modelrechtadvies kunnen wij u ook informeren over dit octrooirecht. Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Modelrechtadvies

LED-lamp

Interesse in ons modelrechtadvies?

Heeft u behoefte aan passend modelrechtadvies? Neem contact op met de specialisten van PROGEST. Bel naar 040-2927323, stuur een e-mail naar info@progest.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor het leveren van uniek modelrechtadvies.

    Wilt u een modelrechtadvies aanvragen?


    • Dhr.Mevr.

    • In welke fase bevindt uw project zich* (meerdere antwoorden mogelijk):

    • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.