Aanvraag tot samenwerking

Binnen een tot twee werkdagen komen wij bij u terug met een voorstel tot het maken van een afspraak. Wij kijken uit om uw octrooi te bespreken en u te helpen met het vooruitbrengen van uw innovatie.

Bekijk hier veelgestelde vragen! Of bekijk onze FAQ-pagina.

Wat kan Progest voor mij betekenen

Progest kan u ondersteunen bij het transformeren van uw idee in een commercieel product. We bieden expertise op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek, financiering en het creëren van waarde proposities. We begeleiden u door het proces vanaf de conceptfase tot het succesvol lanceren in de markt.

Hoelang duurt het proces van idee tot succesvolle marktintroductie?

De duur van het proces kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het idee, de marktomstandigheden en de onderhandelingen met marktpartijen. Over het algemeen streven we ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en naar succesvolle deals binnen een redelijke tijdsperiode. Houd rekening met zo’n 9 maanden tot aan marktintroductie.

Welk percentage rekent Progest voor haar diensten?

Onze vergoeding is project gerelateerd en kan variëren afhankelijk van de aard en omvang van het project. We streven ernaar om eerlijke en transparante tarieven te hanteren, die we in overleg met u vaststellen voordat we aan de samenwerking beginnen.