Octrooi advies

Octrooi advies: PROGEST helpt u graag uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel in te dienen. Zo zorgen wij ervoor dat u hier niet te veel kosten voor maakt. En dat u zo spoedig mogelijk het exclusieve recht verkrijgt op uw idee.

Binnen twee werkdagen komen wij bij u terug met een voorstel tot het maken van een afspraak. Wij kijken uit om al uw ideeën te bespreken en u te helpen met het vooruitbrengen van uw innovatie.

Bekijk hier veelgestelde vragen! Of bekijk onze FAQ-pagina.

Ontvangen de klanten een mail automatisch na bestelling en een factuur?
Ja, u ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling. Bij de bestelling kunt u uw persoonlijke/bedrijfsgegevens achterlaten waarna wij contact met u opnemen. Wanneer de afspraak is bevestigd sturen wij de factuur voor uw administratie.

Ik ben plotseling verhinderd, kan ik de afspraak verzetten?
Naar aanleiding van het mail contact bespreken we een definitieve datum af. Indien u verhinderd bent dient u 24 uur voorafgaand aan de afspraak te laten dat u niet bij de afspraak kan zijn.

Hoelang duurt het proces van idee tot succesvolle marktintroductie?
De duur van het proces kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het idee, de marktomstandigheden en de onderhandelingen met marktpartijen. Over het algemeen streven we ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en naar succesvolle deals binnen een redelijke tijdsperiode. Houd rekening met zo’n 9 maanden tot aan marktintroductie.