Uitvinding vermarkten

Maak van uw idee een succes

Wilt u uw uitvinding vermarkten? Laat u dan goed op weg helpen door de adviseurs van PROGEST. Wij adviseren en begeleiden sinds 1999 innovatieve bedrijven, uitvinders en ontwerpers. Is uw product gereed om te vermarkten? Of wilt u het eerst nog laten beoordelen door onze specialisten? Zij controleren of uw uitvinding zich daadwerkelijk positief onderscheidt van andere producten. En of het nieuw genoeg, maakbaar en haalbaar is. Ook helpen wij u met het aanvragen van een octrooirecht. Kortom, wij helpen u van uw idee een succes te maken. Benader PROGEST als u advies en begeleiding wenst nu u uw uitvinding wilt vermarkten.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Wanneer een uitvinding vermarkten mogelijk is

PROGEST helpt ontwikkelaars van uitvindingen als er sprake is van een nieuw, uniek en uitgewerkt product. Wij kunnen helaas niets met enkel een idee in uw hoofd. Wij willen resultaten van research zien en een werkend prototype van uw product. Voldoet uw uitvinding aan alle gestelde eisen aangaande het milieu, veiligheid, comfort, kwaliteit en eigenheid? Dan is het gereed om het te vermarkten. Wilt u het zelf als eigenaar in productie brengen? Of levert het u misschien meer op als u uw octrooi volledig verkoopt? Het kan ook interessant zijn uw idee middels licenties op de (internationale) markt te brengen. U blijft dan wel de uiteindelijke eigenaar, maar kan zo behoorlijk veel financieel voordeel genieten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij adviseren u graag.

Wat er nodig is om uw product te vermarkten

Zoals gezegd kan een uitvinding pas vermarkt worden als deze eerst uitvoerig beoordeeld en getest wordt. Wij willen dus graag een werkend prototype zien. En bewijs dat uw uitvinding in productie gebracht kan worden, zich onderscheidt van andere producten en een (commercieel) succes kan worden. Als dit allemaal in orde is, helpen wij u graag met het vermarkten van uw product. Dat biedt u de volgende voordelen:

  • Geen rompslomp, geen risico’s
  • Geen eigen financiële investeringen
  • U bent verzekerd van optimale en juiste afspraken
  • Wij bieden u veel contacten en ervaring in commercialisering
  • De winstdeling loopt helder volgens overeen te komen percentages

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Laat ons uw uitvinding op de markt brengen

PROGEST helpt u graag met het vermarkten van uw product. Laat uw gegevens achter op ons online contactformulier, mail ze naar info@progest.nl of bel 040-2927323. PROGEST is uw partner als u uw uitvinding wilt vermarkten.