Maak van uw idee een succes

Wilt u uw uitvinding vermarkten? Laat u dan goed op weg helpen door de adviseurs van PROGEST. Wij adviseren en begeleiden sinds 1999 innovatieve bedrijven, uitvinders en ontwerpers. Is uw product gereed om te vermarkten? Of wilt u het eerst nog laten beoordelen door onze specialisten? Zij controleren of uw uitvinding zich daadwerkelijk positief onderscheidt van andere producten. En of het nieuw genoeg, maakbaar en haalbaar is. Ook helpen wij u met het aanvragen van een octrooirecht. Kortom, wij helpen u van uw idee een succes te maken. Benader PROGEST als u advies en begeleiding wenst nu u uw uitvinding wilt vermarkten.

Wanneer een uitvinding vermarkten mogelijk is

PROGEST helpt ontwikkelaars van uitvindingen als er sprake is van een nieuw, uniek en uitgewerkt product. Wij kunnen helaas niets met enkel een idee in uw hoofd. Wij willen resultaten van research zien en een werkend prototype van uw product. Voldoet uw uitvinding aan alle gestelde eisen aangaande het milieu, veiligheid, comfort, kwaliteit en eigenheid? Dan is het gereed om het te vermarkten. Wilt u het zelf als eigenaar in productie brengen? Of levert het u misschien meer op als u uw octrooi volledig verkoopt? Het kan ook interessant zijn uw idee middels licenties op de (internationale) markt te brengen. U blijft dan wel de uiteindelijke eigenaar, maar kan zo behoorlijk veel financieel voordeel genieten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij adviseren u graag.

Wat er nodig is om uw product te vermarkten

Zoals gezegd kan een uitvinding pas vermarkt worden als deze eerst uitvoerig beoordeeld en getest wordt. Wij willen dus graag een werkend prototype zien. En bewijs dat uw uitvinding in productie gebracht kan worden, zich onderscheidt van andere producten en een (commercieel) succes kan worden. Als dit allemaal in orde is, helpen wij u graag met het vermarkten van uw product. Dat biedt u de volgende voordelen:

  • Geen rompslomp, geen risico’s
  • Geen eigen financiële investeringen
  • U bent verzekerd van optimale en juiste afspraken
  • Wij bieden u veel contacten en ervaring in commercialisering
  • De winstdeling loopt helder volgens overeen te komen percentages

Uitvinding vermarkten

Idee laten ontwikkelen

Laat ons uw uitvinding op de markt brengen

PROGEST helpt u graag met het vermarkten van uw product. Laat uw gegevens achter op ons online contactformulier, mail ze naar info@progest.nl of bel 040-2927323. PROGEST is uw partner als u uw uitvinding wilt vermarkten.