Wat doet PROGEST?

Bent u op zoek naar een bedrijf die in staat is om uw uitvinding te verkopen? Maak dan kennis met PROGEST. Bij PROGEST richten wij ons volledig op innovatieve bedrijven, ontwerpers en uitvinders. Wij zijn in staat om uw uitvinding te vermarkten. Zowel voor de zakelijke als de consumentenmarkt. Voor een uitvinder kan het een lange weg zijn voordat u uw idee daadwerkelijk kan realiseren en verkopen. Er zijn vaak vele risico’s waar u tegenaan loopt en die wilt u liever uit de weg gaan. Het is dan verstandig om een organisatie als PROGEST in te schakelen voor hulp. Wij hebben de ‘knowhow’ om uw product succesvol op de markt te zetten en te verkopen. Meer weten over onze manier van werken? Lees dan verder of neem direct contact op om uw uitvinding te verkopen.

Hoe gaan wij te werk wanneer wij uw uitvinding verkopen?

Wanneer u bij ons terecht komt en uw uitvinding wilt laten vermarkten, gaan wij een adviesgesprek met u aan. Hierbij beoordelen wij eerst uw idee. Waar letten wij op tijdens onze beoordeling? Allereerst vinden wij het belangrijk dat er een goed verhaal achter uw product of idee zit. Dit betekent dat uw uitvinding nuttig en functioneel moet zijn, indien u het wilt verkopen. Ten tweede is het belangrijk dat het valt binnen de kaders van milieu, veiligheid en comfort. Ten derde wordt erop gelet dat het product zich op een positieve manier onderscheidt van reeds bestaande producten. Als laatste worden ook de technische aspecten van uw uitvinding onder de loep genomen. Na deze beoordeling kunnen wij aanbevelen om uw vinding te beschermen met een octrooi, zodat u in staat bent om het product te verkopen. Wij adviseren en begeleiden u ook graag op dit gebied. Welke projecten hebben wij inmiddels gerealiseerd?

Voorbeelden van uitvindingen

Hier een aantal producten die met onze hulp op de markt zijn gebracht.

  • De Zonne Energie Pan (ZEP)
  • De NavHand
  • De filter reiniger
  • Een Rolstoel Rem
  • Akoestische vloerisolatie

Kijk op de website als u meer verbeelden wilt zien van uitvindingen.

Neem contact op met PROGEST

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het verkopen van uw uitvinding? Neem dan contact op met PROGEST. Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder. Verder kunt u ook mailen naar info@progest.nl. Bellen is mogelijk via 040-2927323. PROGEST staat altijd voor u klaar, wanneer u uw uitvinding wilt verkopen.

Uitvinding verkopen

NavHand product