Uitvinding verkopen

Wat doet PROGEST?

Bent u op zoek naar een bedrijf die in staat is om uw uitvinding te verkopen? Maak dan kennis met PROGEST. Bij PROGEST richten wij ons volledig op innovatieve bedrijven, ontwerpers en uitvinders. Wij zijn in staat om uw uitvinding te vermarkten. Zowel voor de zakelijke als de consumentenmarkt. Voor een uitvinder kan het een lange weg zijn voordat u uw idee daadwerkelijk kan realiseren en verkopen. Er zijn vaak vele risico’s waar u tegenaan loopt en die wilt u liever uit de weg gaan. Het is dan verstandig om een organisatie als PROGEST in te schakelen voor hulp. Wij hebben de ‘knowhow’ om uw product succesvol op de markt te zetten en te verkopen. Meer weten over onze manier van werken? Lees dan verder of neem direct contact op om uw uitvinding te verkopen.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Hoe gaan wij te werk wanneer wij uw uitvinding verkopen?

Wanneer u bij ons terecht komt en uw uitvinding wilt laten vermarkten, gaan wij een adviesgesprek met u aan. Hierbij beoordelen wij eerst uw idee. Waar letten wij op tijdens onze beoordeling? Allereerst vinden wij het belangrijk dat er een goed verhaal achter uw product of idee zit. Dit betekent dat uw uitvinding nuttig en functioneel moet zijn, indien u het wilt verkopen. Ten tweede is het belangrijk dat het valt binnen de kaders van milieu, veiligheid en comfort. Ten derde wordt erop gelet dat het product zich op een positieve manier onderscheidt van reeds bestaande producten. Als laatste worden ook de technische aspecten van uw uitvinding onder de loep genomen. Na deze beoordeling kunnen wij aanbevelen om uw vinding te beschermen met een octrooi, zodat u in staat bent om het product te verkopen. Wij adviseren en begeleiden u ook graag op dit gebied. Welke projecten hebben wij inmiddels gerealiseerd?

Voorbeelden van uitvindingen

Hier een aantal producten die met onze hulp op de markt zijn gebracht.

  • De Zonne Energie Pan (ZEP)
  • De NavHand
  • De filter reiniger
  • Een Rolstoel Rem
  • Akoestische vloerisolatie

Kijk op de website als u meer verbeelden wilt zien van uitvindingen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Neem contact op met PROGEST

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het verkopen van uw uitvinding? Neem dan contact op met PROGEST. Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder. Verder kunt u ook mailen naar info@progest.nl. Bellen is mogelijk via 040-2927323. PROGEST staat altijd voor u klaar, wanneer u uw uitvinding wilt verkopen.