Uitvinding op de markt brengen

Waarom PROGEST u kan helpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw uitvinding op de markt kan brengen? Maak dan kennis met PROGEST. PROGEST is het bedrijf dat gespecialiseerd is in het vermarkten van nieuwe producten. Het kan voor u als uitvinder of innovatief bedrijf een lastige stap zijn om een product daadwerkelijk op de markt te brengen. U bezit misschien niet de knowhow om dit te realiseren en u wilt graag advies op het gebied van octrooien of modelrechten. Een octrooi aanvragen is namelijk erg belangrijk wanneer het een goede uitvinding betreft. U kunt hiermee uw product beschermen, zodat u het alleenrecht heeft om het ontwerp te produceren en op de markt te brengen. Gelukkig heeft PROGEST alle kennis in huis om u hierbij te helpen en advies te geven. Interesse gekregen in onze diensten? Lees dan verder als u meer informatie behoeft over een uitvinding op de markt brengen. Of plan direct een adviesgesprek in met een van onze experts.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Een nieuwe uitvinding vermarkten met onze hulp

Wanneer u een nieuw idee op de markt wilt brengen, is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Tijdens een adviesgesprek met PROGEST beoordelen wij uw uitvinding hierop. Allereerst vinden wij het belangrijk dat er een goed verhaal zit achter uw uitvinding. Dit betekent dat het idee nuttig en functioneel moet zijn. Ten tweede moet het product maakbaar zijn en is het dus belangrijk dat alle technische aspecten in orde zijn. Ten derde moet het ontwerp octrooieerbaar zijn, en dus uniek en onderscheidend zijn van andere producten. Wanneer uw uitvinding voldoet aan deze eisen, is het mogelijk om deze op de markt te brengen. Wij werken een plan voor u uit, waarin alle kosten, opbrengsten en mogelijke risico’s voor u zijn opgetekend. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst van uw product op de markt. Al vele uitvinders gingen u voor met hun ideeën. Wij geven u enkele voorbeelden van uitvindingen die een succes werden.

Voorbeelden van uitvindingen

Wij zetten enkele producten voor u op een rij:

  • Een nieuwe geschraapte warmtewisselaar
  • Een rem voor rolstoelgebruikers
  • Een filterreiniger
  • De Zonne Energie Pan (ZEP)
  • De stairmobil

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Neem nu contact met ons op

Wilt u een nieuw product op de markt brengen en heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met PROGEST via 040-2927323. U kunt mailen naar info@progest.nl. Wij informeren u graag over een uitvinding op de markt brengen.