Laat ons van uw idee een succes maken

Denkt u op dit moment ‘Ik heb een uitvinding en wat nu’ of ‘Ik heb een uitvinding gedaan wat nu’? PROGEST helpt u graag aan antwoorden. Al sinds 1999 adviseren en begeleiden wij ontwikkelaars van uitvindingen. Heeft u een uitvinding bedacht, maar weet u niet wat nu te doen? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Wij vertellen u alles over wat u moet weten om van uw idee een succes te maken. Vertel ons meer over uw idee. Dan lichten wij u graag in over uw mogelijkheden en opties. Wij geven antwoord op uw vraag ‘Ik heb een uitvinding en wat nu?’.

Ik heb een uitvinding en wat nu?

U heeft een uitvinding gedaan, maar wat nu? U bent natuurlijk benieuwd naar hoe u van uw uitvinding een doorslaand succes maakt. Hoe brengt u het op de markt? En hoe zorgt u voor de juiste financiering? Hoe zit het met octrooirecht? Wat nu te doen? Op al deze vragen heeft PROGEST een antwoord. Echter, voordat wij u met specifieke antwoorden kunnen helpen, verwachten wij van u de nodige inbreng. Wat bedoelen we daarmee? Wij verwachten dat u heeft onderzocht of uw uitvinding inderdaad een nieuw product is. Bent u bekend met de commerciële waarde van uw product? Ook zien wij graag een werkend prototype. Uw product moet dus verder uitgewerkt zijn dan een idee in uw hoofd. Wilt u weten wat u nu kunt doen om bovenstaande vragen te (laten) beantwoorden? Wij bieden graag advies.

Niet zomaar elke uitvinding

Bovenstaande aanpak is niet voor niets. Wij ondersteunen pas uitvindingen als wij er 100% in geloven. U hoeft ons daarom ook pas te betalen als u financieel resultaat boekt met uw product. Wij hanteren namelijk een ‘no cure no pay’ werkwijze. Wat u nu dus ook met ons bespreekt: u betaalt pas voor deze werkzaamheden als uw product een succes is geworden.

Van uitvinding naar succes in 5 stappen

U heeft een uitvinding gedaan wat nu? PROGEST helpt u bij de volgende stappen:

  1. Wij voeren een adviesgesprek
  2. Wij inventariseren uw situatie
  3. Wij luisteren naar uw wensen/behoeften
  4. Wij leveren concrete adviezen
  5. Wij bieden een rapportage van onze bevindingen

Ik heb een uitvinding en wat nu?

Uitvinding gedaan wat nu?

Maak een afspraak met de specialisten van PROGEST. Vul ons contactformulier in, mail naar info@progest.nl of bel direct naar 040-2927323. Als u zich afvraagt ‘Ik heb een uitvinding en wat nu?’ is PROGEST uw partner.