Nieuw product vermarkten

Uw product laten vermarkten door PROGEST

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een nieuw product kan vermarkten? Dan bent u aan het juiste adres bij PROGEST. Wanneer u een nieuw product wilt laten ontwikkelen, is het belangrijk dat u inzicht heeft in alle kosten en opbrengsten. Daarnaast moet u op de hoogte zijn van alle risico’s en knelpunten. PROGEST kan u daar mee helpen. PROGEST is een bedrijf dat in 1999 is gestart met het helpen van uitvinders en innovatieve bedrijven met het vermarkten van ideeën. Inmiddels hebben wij al veel ervaring opgebouwd. Wij weten dan ook bij ieder nieuw product de beste aanpak te vinden. Wij geven zowel advies voor producten die toegepast zijn op de zakelijke markt als op de consumentenmarkt. Wij zorgen ervoor dat er met uw product financieel resultaat wordt geboekt. Meer weten over onze manier van werken? Lees verder of maak direct een afspraak om een nieuw product te vermarkten.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Wat doen wij wanneer wij uw product vermarkten?

Voordat wij u willen helpen met het op de markt brengen van een nieuw idee. Gaan wij eerst uw ontwerp beoordelen. Waar letten wij op? Allereerst kijken wij of uw uitvinding een goed verhaal heeft. Dit betekent dat uw idee nuttig en functioneel moet zijn. Ten tweede is het belangrijk dat het product zich onderscheidt van andere ideeen die al op de markt gebracht zijn. Ten derde is het fijn als alles op technisch vlak in orde is met uw uitvinding. Als laatste zien wij graag een uitgewerkt prototype van een nieuw product. Na de beoordeling is het tijd om een business case te maken. Hierin zetten wij alle kosten, opbrengsten en een inschatting van de haalbaarheid voor u op een rij. Daarna helpen wij u bij het aanvragen van een octrooi of modelrecht. Na het doorlopen van al die stappen, is het tijd om uitvinding daadwerkelijk op de markt te brengen. Inmiddels hebben wij dit ook bij vele producten kunnen realiseren. Wij geven u een aantal voorbeelden.

Producten die wij vermarkten

Hier een greep uit de producten die met onze hulp op de markt zijn gebracht:

  • Smesh Gear
  • Akoestische vloerisolatie
  • Rolstoel Rem
  • Zonne Energie Pan (ZEP)
  • CO2 indicator

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Kom in contact met ons

Heeft u een nieuw idee dat u op de markt wilt laten brengen? Neem dan contact op met PROGEST door te bellen naar 040-2927323 of te mailen naar info@progest.nl. Wij helpen u graag met een nieuw product vermarkten!