Uw product laten vermarkten door PROGEST

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een nieuw product kan vermarkten? Dan bent u aan het juiste adres bij PROGEST. Wanneer u een nieuw product wilt laten ontwikkelen, is het belangrijk dat u inzicht heeft in alle kosten en opbrengsten. Daarnaast moet u op de hoogte zijn van alle risico’s en knelpunten. PROGEST kan u daar mee helpen. PROGEST is een bedrijf dat in 1999 is gestart met het helpen van uitvinders en innovatieve bedrijven met het vermarkten van ideeën. Inmiddels hebben wij al veel ervaring opgebouwd. Wij weten dan ook bij ieder nieuw product de beste aanpak te vinden. Wij geven zowel advies voor producten die toegepast zijn op de zakelijke markt als op de consumentenmarkt. Wij zorgen ervoor dat er met uw product financieel resultaat wordt geboekt. Meer weten over onze manier van werken? Lees verder of maak direct een afspraak om een nieuw product te vermarkten.

Wat doen wij wanneer wij uw product vermarkten?

Voordat wij u willen helpen met het op de markt brengen van een nieuw idee. Gaan wij eerst uw ontwerp beoordelen. Waar letten wij op? Allereerst kijken wij of uw uitvinding een goed verhaal heeft. Dit betekent dat uw idee nuttig en functioneel moet zijn. Ten tweede is het belangrijk dat het product zich onderscheidt van andere ideeen die al op de markt gebracht zijn. Ten derde is het fijn als alles op technisch vlak in orde is met uw uitvinding. Als laatste zien wij graag een uitgewerkt prototype van een nieuw product. Na de beoordeling is het tijd om een business case te maken. Hierin zetten wij alle kosten, opbrengsten en een inschatting van de haalbaarheid voor u op een rij. Daarna helpen wij u bij het aanvragen van een octrooi of modelrecht. Na het doorlopen van al die stappen, is het tijd om uitvinding daadwerkelijk op de markt te brengen. Inmiddels hebben wij dit ook bij vele producten kunnen realiseren. Wij geven u een aantal voorbeelden.

Producten die wij vermarkten

Hier een greep uit de producten die met onze hulp op de markt zijn gebracht:

  • Smesh Gear
  • Akoestische vloerisolatie
  • Rolstoel Rem
  • Zonne Energie Pan (ZEP)
  • CO2 indicator

Kom in contact met ons

Heeft u een nieuw idee dat u op de markt wilt laten brengen? Neem dan contact op met PROGEST door te bellen naar 040-2927323 of te mailen naar info@progest.nl. Wij helpen u graag met een nieuw product vermarkten!

Hulp bij uitvinding

Nieuw product vermarkten