Een idee vermarkten bij PROGEST

Bent u van plan om een nieuw product op de markt te brengen? En bent u op zoek naar een bedrijf dat u daarbij kan helpen? Neem dan contact op met PROGEST. Wij werken al sinds 1999 samen met verschillende innovatieve bedrijven en uitvinders bij de realisatie uitvindingen. U heeft misschien niet de kennis en knowhow in huis om een nieuw product te vermarkten. Bij PROGEST kunnen wij u gelukkig verder helpen. U kunt bij ons terecht voor een adviesgesprek. In dit gesprek bekijken wij uw situatie en geeft u uw wensen en behoeftes aan ons door. Op basis daarvan geven wij u concrete adviezen over uw product. Naast een adviesgesprek, kunt u ook bij ons terecht voor octrooiadvies of modelrechtadvies. Meer weten over onze diensten? Lees verder of maak direct een afspraak voor een adviesgesprek over hoe wij een nieuw product op de markt brengen.

Hoe wij verder helpen met een nieuw product

Wanneer u besloten heeft om een samenwerking met ons aan te gaan om een nieuw idee op de markt te brengen, kunt u kiezen voor twee vormen van samenwerking. Bij het eerste type samenwerking helpt PROGEST bij het vinden een geschikte marktpartij of fabrikant. Marktpartijen staan vaak meer open voor innovaties wanneer wij bemiddelen. Een contract wordt pas afgesloten wanneer alle technische en commerciële aspecten van het product zijn geanalyseerd. Ten tweede kunt u ervoor kiezen om PROGEST zelfstandig of in samenwerking met u de uitvinding op de markt te brengen. U bepaalt zelf welke vorm van samenwerken het beste bij u past. Maar voordat wij uw uitvinding daadwerkelijk kunnen vermarkten, is het belangrijk dat u een aantal punten in ogenschouw neemt. Wij zetten deze punten voor u op een rij.

Waar u op moet letten bij uw uitvinding

Wanneer u een nieuw idee wilt vermarkten moet u erop letten dat:

  • Het product onderscheidend is
  • Dat alle technische aspecten van uw uitvinding in orde zijn
  • U een uitgewerkt prototype heeft
  • Het product nuttig en functioneel is
  • Dat het product commercieel haalbaar is

Mail of bel ons

Bent u van plan om een uitvinding te vermarkten en heeft u hulp nodig bij dit proces? Neem contact op met PROGEST door te mailen naar info@progest.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040-2927323. Wij voorzien u graag van meer informatie over een nieuw product op de markt brengen.

Nieuw product op de markt brengen

Nieuw product op de markt brengen