Hoe werken wij bij PROGEST?

Wilt u een nieuw idee op de markt brengen met de hulp van een bedrijf dat specialist is in het vermarkten van ideeën? Dan bent u bij PROGEST aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1999 al aan de slag met advies geven en begeleiden van bedrijven en uitvinders die een nieuw product op de markt willen brengen. U kunt bij ons terecht met zeer uiteenlopende ideeën. Wij weten zowel te werken met producten die worden toegepast op de zakelijke markt als op de consumentenmarkt. Het fijne aan onze diensten is dat wij het zogenaamde “no cure no pay” principe hanteren. Dit betekent dat u pas betaalt voor werkzaamheden op het moment dat er financieel resultaat wordt geboekt. Heeft u nog een idee dat u op de markt wilt brengen? Dan helpen wij u graag verder met bijvoorbeeld het opstellen van een business case. Lees verder als u meer te weten wilt komen over onze aanpak. Of maak direct een afspraak om een nieuw idee op de markt te brengen.

Hoe wij helpen wij helpen uw idee op de markt te brengen

Wanneer u een nieuw idee heeft dat u op de markt wilt brengen, is het belangrijk dat er een business case wordt gemaakt. Voordat wij overgaan tot het ontwikkelen van een business case, gaan wij een adviesgesprek met u aan. Tijdens dit gesprek bekijken wij uw idee en inventariseren uw situatie. Vervolgens zetten wij uw wensen en behoeftes op papier en geven wij concrete adviezen. Uiteindelijk werken wij ook een schriftelijk rapportage voor u uit van onze bevindingen. In de business case wordt een duidelijk overzicht gevormd van alle kosten en opbrengsten van uw idee. Zo helpen wij uw product te vermarkten. Maar voordat wij u daadwerkelijk kunnen helpen, moet u een aantal punten in ogenschouw nemen.

Waar u op moet letten met een nieuw idee

Voordat u een nieuw product op de markt zet is het belangrijk dat:

  • De uitvinding een goed verhaal heeft
  • Het product zich onderscheidt van andere producten op de markt
  • De technische aspecten van het product in orde zijn
  • De uitvinding maakbaar moet zijn

Nieuw idee op de markt brengen

Nieuw idee op de markt brengen

Neem nu contact op met ons op

Wilt u een nieuwe uitvinding laten vermarkten? Dan kunt u contact opnemen met PROGEST door te bellen naar 040-2927323. Mailen is mogelijk via info@progest.nl. Wij helpen u graag met een nieuw idee op de markt brengen!