Innovatiecentrum

Van idee tot eindresultaat

Loopt u al tijden met een idee rond voor een nieuwe uitvinding, maar lukt het maar niet om het tot een daadwerkelijk product om te zetten? Neem dan contact op met ons innovatiecentrum. Wij van PROGEST weten als geen ander hoe ingewikkeld het is om het idee uit te werken en tot een kloppend concept te komen. Wij helpen u op de lange weg van obstakels, om uw uitvindingen tot een succes te maken. Het is voor ons de uitdaging om uw uitvinding of ontwerp groot te laten worden. Neemt u voor hulp ook contact op met ons innovatiecentrum?

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

Ons innovatiecentrum helpt u verder

Elke idee is uniek, maar er moet wel een ‘goed verhaal’ in uw uitvinding zitten. Het moet nuttig en functioneel zijn, en het moet niet op een ander product lijken. Het idee moet zich echt onderscheiden van bestaande producten. Daarnaast spelen de volgende aspecten een ontzettend belangrijke rol:

  • Milieu
  • Veiligheid
  • Comfort

Bij ons innovatiecentrum wordt het idee getoetst op technische aspecten, zoals de maakbaarheid van het product. Het idee dat in uw hoofd zit, willen wij bij ons innovatiecentrum ook daadwerkelijk tot product omzetten. Wij zijn geïnteresseerd in onderzoekers die al een ver uitgewerkt plan hebben, research hebben gedaan en hebben nagedacht over de commerciële haalbaarheid.

Samenwerking met PROGEST

Heeft u interesse in een samenwerking met ons innovatiecentrum? Neem dan contact met ons op. Tijdens een oriënterend gesprek wordt uw uitvinding besproken en kijken wij naar de mogelijke vormen van een samenwerking. Wij van PROGEST werken net wat anders dan andere innovatieve bedrijven. Wij:

  • Helpen u door een geschikte marktpartij of fabrikant te vinden
  • Voeren de onderhandelingen en stellen de contracten op
  • Geven u octrooiadvies
  • Kunnen de uitvinding zelfstandig op de markt presenteren

Welke vorm van samenwerken wij aan kunnen gaan, dat ligt aan u als uitvinder en de mogelijkheden binnen ons innovatiecentrum. Neem contact met ons op als u hier meer informatie over wilt.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Vragen? Neem gerust contact op

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt een idee voorleggen? Neem dan gerust contact op met ons innovatiecentrum. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen, of ons te bellen op 040-2927323. Een e-mail sturen kan ook naar info@progest.nl. PROGEST is uw innovatiecentrum, en maakt van uw idee een succes.