Ik heb een idee voor een uitvinding

Met de beste ideeën gaat u naar PROGEST

Denkt u: ‘Ik heb een idee voor een uitvinding, maar hoe moet het idee gerealiseerd worden’? Wij van PROGEST kunnen u helpen. Om daadwerkelijk van idee naar uitvoering te gaan, zit een lange weg met veel obstakels. Onze mensen weten door onze jarenlange ervaring als de beste hoe u uw idee kan vermarkten om het tot een groot succes te maken. Twijfel niet langer, en neem contact op met PROGEST. Wij gaan samen met u van uw idee de beste uitvinding maken.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

’Ik heb een idee voor een uitvinding!’: Wat nu?

Heeft u een goed doordacht idee voor uw uitvinding? Dan zijn wij geïnteresseerd in uw plan. PROGEST werkt graag samen met uitvinders die een uniek idee hebben, vooraf goede research hebben gepleegd en die hebben nagedacht over de commerciële haalbaarheid van het product. Het product mag niet op een bestaand product lijken en functionaliteit en nuttigheid moet aantoonbaar zijn. Denkt u dat uw idee interessant is voor de markt? Maak dan snel een afspraak voor een gesprek. PROGEST staat voor u klaar als u denkt: ‘Ik heb een idee voor een uitvinding, maar hoe moet ik nu verder?’

Wat wij kunnen betekenen bij een samenwerking

Tijdens een afspraak bespreken wij de mogelijkheden voor uw idee voor een uitvinding. Wij kijken naar de mogelijke vormen van een samenwerking. PROGEST werkt anders dan andere innovatieve bedrijven. Wij:

  • Zoeken samen met u naar een geschikte marktpartij voor uw uitvinding
  • Voeren de onderhandelingen voor u
  • Stellen de contracten op
  • Geven u octrooiadvies
  • Kunnen het product voor u op de markt brengen

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Maak snel een afspraak met PROGEST voor uw uitvinding

Wilt u een afspraak maken om uw idee door te nemen? Bel dan gerust op 040-2927323, of vul het contactformulier op de website in. PROGEST is degene waar u naartoe moet gaan als u denkt: ‘Ik heb een idee voor een uitvinding en ik wil het goed op de markt zetten’.