Ik heb een idee voor een product

Met uw idee gaat u naar PROGEST

Een idee op de markt brengen, is een lang en ingewikkeld traject. Denkt u ‘Ik heb een idee voor een product, maar hoe moet ik dit op de markt brengen?’. Neem dan contact op met PROGEST. Wij hebben jarenlange ervaring met het op de markt brengen van ideeën van uitvinders. Samen met u kijken wij wat de beste mogelijkheid is om uw unieke idee onder de aandacht te brengen. Maak gerust een afspraak voor een gesprek. Zo kunnen wij kijken wat PROGEST voor uw product kan betekenen.

WAAROM PROGEST?

Waarom uw unieke idee lanceren met ons?


1. Enorm ervaring en expertise; Wij hebben gewerkt met tal van uitvindingen, dus we weten wat werkt en wat niet.

2. Bewezen formule gedreven model; Wij hebben een uniek model ontwikkeld waarmee goede vindingen succesvol in de markt gelanceerd worden.

3. Gecoördineerde en integreerde aanpak; Wij bieden een unieke aanpak op basis van het ‘no cure no pay’ principe.

4. Succesvolle resultaten; Wij bereiken constant indrukwekkende marktrealisaties door de juiste stappen te zetten.

PROGEST helpt u met uw product vermarkten

Heeft u een uniek idee, met een goed verhaal achter uw uitvinding? Dan kan PROGEST wellicht iets voor u betekenen. Het product dat u wilt vermarkten, moet nuttig en functioneel zijn. Het mag niet op een ander product lijken. Uniek en onderscheidend vinden wij ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn aspecten zoals milieu, comfort en veiligheid ook van groot belang. Heeft u een idee voor een product? Bij ons worden uw ideeën getoetst op technische aspecten en de maakbaarheid van het product. Ook kijken wij op welke markt uw product het beste resultaat haalt. PROGEST is geïnteresseerd in onderzoekers die een goed uitgewerkt plan hebben. U moet van tevoren een passende research hebben gedaan en ook na hebben gedacht over de commerciële haalbaarheid.

’Ik heb een idee voor een product, maar wat nu?!’

PROGEST kan u als beste adviseren als u denkt: ‘Ik heb een idee voor een product, maar ik weet niet hoe ik het op de markt moet brengen’. Wij staan voor u klaar als u bij ons langskomt voor een:

  • Adviesgesprek
  • Octrooiadvies
  • Modelrechtadvies

Maak vandaag nog een afspraak met ons. Aan de hand van één van de bovenstaande gesprekken kunnen wij kijken wat voor samenwerking wij met u aan kunnen gaan.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Advies nodig?

Als u een uitvinding heeft gedaan en niet weet hoe u nu verder moet, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw project, brengen uw behoeften in kaart en komen wij met concrete adviezen.

Octrooi Advies

Als u uw uitvinding wilt beschermen, is het indienen van een octrooiaanvraag de juiste zet. Tijdens dit gesprek helpen wij u uw octrooiaanvraag correct, snel en officieel In te dienen.

Licentie verstrekken

Op basis van het ‘no cure, no pay’ principe helpt Progest bij het vinden van de juiste marktpartij(en). Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat dit traject succesvol verloopt.

Sales-ondersteuning & participatie

In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw project. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding of innovatief product.

Maak een afspraak met PROGEST

Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen tijdens het gesprek bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie, of bel ons voor een afspraak op 040-2927323. Als u denkt: ‘Ik heb een idee voor een product’, kies dan voor PROGEST. Voor de beste weg van uw idee naar product, bent u bij ons aan het juiste adres.