Met uw idee gaat u naar PROGEST

Een idee op de markt brengen, is een lang en ingewikkeld traject. Denkt u ‘Ik heb een idee voor een product, maar hoe moet ik dit op de markt brengen?’. Neem dan contact op met PROGEST. Wij hebben jarenlange ervaring met het op de markt brengen van ideeën van uitvinders. Samen met u kijken wij wat de beste mogelijkheid is om uw unieke idee onder de aandacht te brengen. Maak gerust een afspraak voor een gesprek. Zo kunnen wij kijken wat PROGEST voor uw product kan betekenen.

PROGEST helpt u met uw product vermarkten

Heeft u een uniek idee, met een goed verhaal achter uw uitvinding? Dan kan PROGEST wellicht iets voor u betekenen. Het product dat u wilt vermarkten, moet nuttig en functioneel zijn. Het mag niet op een ander product lijken. Uniek en onderscheidend vinden wij ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn aspecten zoals milieu, comfort en veiligheid ook van groot belang. Heeft u een idee voor een product? Bij ons worden uw ideeën getoetst op technische aspecten en de maakbaarheid van het product. Ook kijken wij op welke markt uw product het beste resultaat haalt. PROGEST is geïnteresseerd in onderzoekers die een goed uitgewerkt plan hebben. U moet van tevoren een passende research hebben gedaan en ook na hebben gedacht over de commerciële haalbaarheid.

ik heb een idee voor een product

’Ik heb een idee voor een product, maar wat nu?!’

PROGEST kan u als beste adviseren als u denkt: ‘Ik heb een idee voor een product, maar ik weet niet hoe ik het op de markt moet brengen’. Wij staan voor u klaar als u bij ons langskomt voor een:

  • Adviesgesprek
  • Octrooiadvies
  • Modelrechtadvies

Maak vandaag nog een afspraak met ons. Aan de hand van één van de bovenstaande gesprekken kunnen wij kijken wat voor samenwerking wij met u aan kunnen gaan.

Maak een afspraak met PROGEST

Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen tijdens het gesprek bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie, of bel ons voor een afspraak op 040-2927323. Als u denkt: ‘Ik heb een idee voor een product’, kies dan voor PROGEST. Voor de beste weg van uw idee naar product, bent u bij ons aan het juiste adres.