Breng uw product op de markt

Bent u klaar om uw idee te vermarkten? De adviseurs van PROGEST helpen u hier graag bij. Al sinds 1999 adviseren en begeleiden wij innovatieve bedrijven, uitvinders en ontwerpers met het vermarkten van hun uitvinding. Dit begint vaak met het beoordelen van uw idee. Is uw product daadwerkelijk nieuw ten opzichte van bestaande producten? Kan uw uitvinding een (commercieel) succes worden? Wij helpen u graag bij elke stap die gezet moet worden om uw uitvinding op de markt te brengen. Wilt u van uw product een succes maken? Maak dan kennis met de adviseurs van PROGEST. Wij helpen u uw idee te vermarkten.

Een idee vermarkten begint met een werkend concept

PROGEST kan ingeschakeld worden door ontwikkelaars van uitvindingen als zij een nieuw, uniek en uitgewerkt product gerealiseerd hebben. Heeft u een lumineus idee in uw hoofd? Daar kunnen wij helaas niets mee. PROGEST gaat voor de hoogste kwaliteit, realistische haalbaarheid en betaalbare maakbaarheid. Uw product kan pas vermarkt worden, als u zelf gedegen voorwerk heeft gedaan. Wat houdt dat zoal in? U heeft research laten doen naar uw product. Bestaat er al een praktisch en betaalbaar soortgelijk product? Dan maakt uw uitvinding jammer genoeg weinig kans door te dringen op de markt. Is de productie te duur? Helaas. Heeft u een product ontwikkeld waar geen vraag naar is? Dan kunnen wij u niet helpen uw uitvinding te vermarkten. Heeft u behoefte aan specifiek advies over uw product? Vraag PROGEST om advies.

Basiseisen voor vermarkten

U begrijpt, uw idee kan pas op de markt gezet worden, als het door een strenge controle is gegaan. Tijdens deze check worden punten als milieu, veiligheid en comfort meegenomen. Voldoet het aan al deze punten? Dan helpen wij u graag van uw idee een (commercieel) succes te maken. Hierbij enkele voordelen van onze aanpak als wij u mogen helpen met het vermarkten:

  • U ervaart geen rompslomp, geen risico’s
  • U bent verzekerd van veilige en juiste afspraken
  • U hoeft niet zelf te zoeken naar commerciële contacten
  • De winstdeling loopt eerlijk volgens overeen te komen percentages

Wij zijn benieuwd naar uw idee

Wilt u dat PROGEST u helpt met het vermarkten van uw product? Vul dan ons online contactformulier in. U mag uw gegevens ook naar ons mailen via info@progest.nl. Of bel ons direct via 040-2927323. PROGEST helpt u graag nu u uw idee wilt vermarkten.

idee vermarkten

idee vermarkten