Wat hebben wij nodig om u te kunnen helpen?

Wij stellen het zeer op prijs als u ons zoveel mogelijk informatie stuurt over de vinding. Uiteraard zullen wij deze informatie met de grootst mogelijke discretie in behandeling nemen. Een geheimhoudingsverklaring kunnen wij u vooraf toesturen. Aan de hand van deze informatie zullen wij geheel vrijblijvend uw vinding beoordelen. Indien wij mogelijkheden zien uw vinding tot een succes te maken, nodigen wij u uit voor een gesprek waaraan voor u geen kosten verbonden zijn.

Wij zijn niet geïnteresseerd in ideeën die alleen in iemands hoofd bestaan. Wij hebben enkel interesse in projecten waarbij de uitvinder zelf uitgebreid en kritisch onderzoek heeft gedaan naar de nieuwheid en commerciële haalbaarheid. Uitwerking in de vorm van een werkend prototype is een pré.

Als u liever geen informatie vooraf via de mail wilt sturen en de voorkeur geeft aan een eerste presentatie van uw vinding bij ons op kantoor dan zullen wij hier graag een afspraak voor maken. Echter, indien wij na dit gesprek geen mogelijkheden zien uw vinding verder te behandelen, zijn wij genoodzaakt hiervoor € 150,– (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. In het geval wij wel vervolgstappen willen ondernemen inzake uw vinding betaalt u uiteraard niets voor de beoordeling. Uw reactie zien wij met de grootste belangstelling tegemoet!

Telefoonhouder voor op dashboard

Innovatieve rolstoelrem

Unieke CO2 indicator

Wilt u een vinding aan ons voorleggen?

Vul het onderstaande formulier in.