Op zoek naar interessante participaties?

Wilt u uw idee of uitvinding uitwerken en vermarkten met behulp van de inzet van nuttige participaties? Neem dan contact op met PROGEST. In kansrijke situaties zijn wij bereid om risicodragend te participeren in uw onderneming. Dit kan gebeuren middels een kapitaalinjectie in ruil voor aandelen, maar het is ook mogelijk dat wij u actief ondersteunen bij het vermarkten van uw vinding in ruil voor een succesfee. Maak een afspraak met de specialisten van PROGEST als u meer wilt weten over onze aanpak in participaties.

De werkwijze van participaties

Als u uw vinding wilt voorleggen voor eventuele participaties, dan verzoeken wij u ons een business plan toe te sturen. Wij beoordelen deze direct. Wanneer wij een samenwerking met u aangaan, kunt u kiezen voor twee vormen van samenwerking. Bij het eerste type helpen wij u bij het vinden een geschikte marktpartij of fabrikant. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om PROGEST zelfstandig of in samenwerking met u de uitvinding op de markt te brengen. U bepaalt zelf welke vorm van samenwerking het beste bij u en uw uitvinding, product of idee past. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een van bovenstaande participaties.

Participaties

Innovatieve lift met draaibare cabine

Benader ons bij behoefte aan participaties

Heeft u interesse in participaties zodat u uw product, idee of uitvinding optimaal kunt uitwerken en vermarkten? Neem dan contact op met PROGEST. Bel naar telefoonnummer 040-2927323, stuur een e-mail naar e-mailadres info@progest.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij bespreken graag met u of er mogelijkheden zijn tot participaties.